Een eerlijk spel

Wat zijn Coachkaarten?

Coachkaarten zijn kleurrijke en aansprekende fotokaarten met vragen. Ze prikkelen. Helpen om te dromen. Dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Coachkaarten helpen om te verwoorden waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt, wat echt belangrijk voor je is en wat je graag wilt bereiken.

 

Coachkaarten voor .... iedereen?

Op dit moment hebben we coachkaarten gemaakt voor kinderen en voor volwassenen. De volgende stap zijn de pubers. Een leeftijdsgroep waar praten over je talenten, ambities en dat wat je belangrijk vindt in het leven, heel belangrijk en niet altijd even gemakkelijk is. We maken de Coachkaarten soms ook op maat, dus je kan ze ook op andere plekken tegen komen. 

 

Foto's

Alle beelden op coachkaarten zijn 'echt' gebeurd. De foto's zijn momenten uit het leven van o.a. Marjoleine, Estèl, Jan, Sacha, Manon, Frank, Samira, Shelley, Ezri en Espérance. Een moment dat leuk, grappig of bijzonder genoeg was om vast te leggen. En dan is het vaak geen perfecte foto qua belichting, scherpte of verdeling. Helemaal niet erg. Uit ervaring weten we dat 'perfecte' foto's voor meer afstand in het gesprek kunnen zorgen. Om die reden maken we geen gebruik van modellen of stockfotografie.