Coachkaarten voor volwassenen

 

Waar ben jij goed in? Weet je dat ook van de rest van je team? 

 

Coachkaarten zijn prikkelende gesprekstarters die in bijna alle situaties zorgen voor plezier èn een goed gesprek over de dingen die echt belangrijk zijn: talent, ambitie en visie. En dat is handig om te weten van elkaar.

 

Er zijn 1001 werkvormen te bedenken met Coachkaarten. Natuurlijk hebben we er al een aantal voor je verzameld, in de handleiding èn hier online. Heb je zelf een leuke manier gevonden om de Coachkaarten te gebruiken? mail mij dan via info@coachkaarten.nl en dan plaats ik graag jouw werkvorm, inclusief vermelding van jouw naam eneventueel je bedrijf op de website.

 

Basisset

Coachkaarten 'Ontwikkel je talent' is de basisset met 72 fotokaarten. De dikste set en de set waar het allemaal mee begonnen is. De 1e druk was in 2010 in eigen beheer. Ondertussen wordt de set uitgegeven door uitgeverij Thema en is er door de verschillende drukken heen al het één en ander veranderd.

 Ontwikkel je talent...

 

De 'dikke' basisset bestaat uit 72 fotokaarten met vragen, een handleiding en een uitleg kaart vol handige tips. Deze set kost 35,00 euro en is te bestellen bij uitgeverij Thema.

 

coachkaarten