Ontwikkel je talent als kind

Op een positieve manier aandacht geven en luisteren naar een kind is ontzettend belangrijk. En met een vrolijke set kaarten vol prikkelende vragen voor allebei ook ontzettend leuk!

 

Ingesprek 

De Junior Coachkaarten zijn een mooi en gemakkelijk middel om met kinderen een goed gesprek op gang te brengen. Een set vrolijke gespreksstarters met aansprekende foto’s en prikkelende vragen. De Junior Coachkaarten zijn ontwikkeld door en voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Er zijn verschillende werkvormen die je hier gratis kunt downloaden.

 

quote AA Milne

De set

De set Junior Coachkaarten bestaat uit 42 aansprekende foto´s met open vragen. De coachkaarten helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talent te ontwikkelen. In de set zit verder een joker en een uitlegkaart met o.a. gesprekstips. 

 

De Junior Coachkaarten zijn ingedeeld in 4 categorieen, herkenbaar aan de vrolijke kleuren:

- Roze kaarten, waar word je vrolijk van ?

- Gele kaarten, wat is belangrijk voor je?

- Groene kaarten, wat vind je niet leuk?

- Blauwe kaarten, wat wil je bereiken?

 

 

Foto's en vragen

De foto’s helpen beeldassociatie op gang te brengen en de vragen zorgen voor net een andere invalshoek bij de start van een gesprek. Deze combinatie blijkt bij kinderen erg goed te werken.

 

Introductie filmpje

Meer weten? Om een idee te geven hoe de kaarten er uit zien en wat mensen er van vinden hebben we een kort introductie filmpje gemaakt van 3 minuten. 

 Wil je de Junior Coachkaarten bestellen?

 

 

Je kunt de Junior Coachkaarten o.a. bestellen bij uitgeverij Pica.

Junior Coachkaarten

 

De Junior Coachkaarten kosten 14,95

 

 

 Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

Volg Coachkaarten dan ook op Facebook en/of Twitter.