Espérance 

auteur, vrolijke creatieveling & educatief ontwerper

Als docent pedagogiek & didactiek miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op zijn of haar talenten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als speels instrument om in gesprek te gaan over talent, ambitie en visie.

 

Plezier in leren

Vanuit haar eigen visie op leren bedenkt Espérance van alles om leren leuk te maken. Dit doet zij zowel voor volwassenen als kinderen. Bij elk project staat plezier en werken vanuit talent, ambitie en visie centraal.

 

Espérance werkt sinds januari 2016 voor EMC Performance in Groenekan en heeft daarvoor op freelance basis gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Zo kun je haar werk o.a. tegen komen bij een bezoek aan het Rijksmuseum waar zij kinderen laat speuren door de de Gouden Eeuw naar eigen talenten en ambities.

 

Het liefst houdt Espérance zich bezig met...

  • het ontwerpen & ontwikkelen van tastbare producten,
  • het bedenken van concepten om van elke (werk)omgeving een plezierige leeromgeving te maken, of
  • als sparringspartner op te treden in lopende trajecten.
 
 
 
Referenties
 

Het is bijzonder prettig samenwerken met Esperance. Ze is erg origineel en creatief en dat werkt heel inspirerend. Esperance gaat rustig en zelfverzekerd te werk in de uitvoering van het project en is stressbestendig en vrolijk bij het organiseren van evenementen. Ze is een doener en aanpakker die nooit beren op de weg ziet. Kortom ik zou zo weer een project met haar oppakken!


Tineke Floor

Fundraising Director Europe

WWF


Esperance zorgt ervoor dat leren laagdrempelig wordt. Haar spelontwerp verrast de gebruiker. Met Esperance samenwerken leverde mij inspiratie op!


Frouke Jorna

Toen: Medewerker Onderwijs Rijksmuseum

Nu: Medewerker Onderwijs en Talentontwikkeling Stedelijk Museum
Contact

 

Espérance Blaauw

Mobiel: 0641205398

 

Espérance is het beste bereikbaar per e-mail: e.blaauw@coachkaarten.nl

 

 

Facbeook icoon twitter icoon

Pinterest Icoon LinkedIn icoon