Complimenten

Wat een leuke kaarten! Zet het doosje op tafel en je voordat je het weet ben je een paar uur verder. Een inspirerende en laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen.

J. Kroes


Ze zijn erg goed als tool te gebruiken voor een ontwikkelingsgericht gesprek ala de mindsets van Carol Dweck. Breinvriendelijk dus en dat is mooi meegenomen.

Ria van Dinteren, auteur Brein@work, Managing Consultant bij het Cinop 

 

Een mooi vormgegeven set kaarten die een handige aanvulling kan zijn bij zowel individuele gesprekken als bij teamgesprekken. De diversiteit aan vragen maakt het spel zeer geschikt voor allerlei soorten coachmomenten.

A. Veldman, lid CvB ROC Aventus 

 

Het spel is ook heel goed in te zetten bij coachingsgesprekken, zowel individueel als in teamverband. Vragen om over na te denken! Kaarten zien er mooi uit en er zijn verschillende soorten vragen zoals reflectie, competentie en toekomstvragen.

S. Koenderman, HR Consultant SPF Beheer

 

Leuk en goed setje, die coachkaarten. Helpt om vragen te blijven stellen. @coachkaarten

Tjeerd Bartlema, manager Trainingen van Harte & Lingsma (+)sat 05 juni 18:19 via Tweetdeck

 

Nou ik heb je gisteren je kaarten gebruikt in 3 klassen! Het was een succes, ze hebben mijn 'test' en die van de leerlingen doorstaan!

 

Bij de ene klas een kringgesprek gehouden n.a.v. van de vragen, bij de andere klas moesten ze bij binnenkomst een kaart uitzoeken en daarna een rondje waarom ze voor de kaart hadden gekozen, wat sprak hun aan? En een antwoord geven op de vraag uiteraard! Er mooi om zo in gesprek te gaan met de leerlingen. De kaarten gaven ruimte om te delen...

 

Bij de laatste klas heb ik de kaarten gebruik bij het maken van een stripverhaal. Erg leuk, elke leerling mocht 1 kaartje pakken en in minimaal 6 en max. 10 vakjes antwoord geven op de kaarten! Zeer mooie en originele stripverhalen werden er gemaakt. Ook erge hilarische, vanwege een aantal leerlingen met autisme en PDD. Die kwamen met letterlijke interpretaties!

 

Maar ze zijn geschikt bevonden!

Iris Steiner, docent Omgangskunde

  

Mooi vormgegeven, praktisch en goed toepasbaar spel. Ik werk zelf op het mbo en vind dit spel heel bruikbaar voor mijn leerlingen. Het is een eenvoudige manier om mensen te stimuleren ideeën, wensen en gedachten onder woorden te brengen.

G.J. van Tuurenhout, docent Albeda College

 

Met dit kaartspel heb je een visueel instrument in handen om diepgaande coach gesprekken te hebben met een groep. Het spel geeft plezier aan coachen en is zeker een uitbreiding van coaching methodes. Aan te bevelen!

M.Garnier, docent & studiecoach ROC Flevoland

 

Vandaag in de loopbaangroep het jaar afgesloten met de coachkaarten.

Studenten 2de jaars MZ (medewerker maatschappelijke zorg: 18, 19 jaar) hebben zich laten gaan, er werd flink geassocieerd!

 

Zo kwamen we op n.a.v.

- 'Wanneer deed jij iets dat eigenlijk niet mag': 'Heb jij al eens geblowd dan?' 'Wat is erger: drank of blowen?'

- 'Als je kon toveren... wat zou je dan veranderen': Waar heb je invloed op en waar niet op, en wat een geruststelling dat wát je wilt veranderen, dat je dáár invloed op hebt!

 

De studenten vonden het leuk, de foto's inspirerend.

Heerlijke manier voor open contact, goede gesprekken en veel plezier met elkaar!

Dank je wel!

 

Met vriendelijke groet,
Marlies van Gendt, Coach en trainer, ROC Midden NederlandQuote Ideas

 

 

info@coachkaarten.nl

 

Bezoek Coachkaarten op Twitter  Bezoek Coachkaarten op Facebook