Coachkaarten E-cards, downloads en links ter inspiratie

E-cards & Realcards

 

Verstuur je eigen coachkaart met Boomerang!

 

Via Boomerang kun je een uit een selectie van favoriete Coachkaarten een eigen coachkaart kiezen die je als 'echte' realcard of als e-card kunt versturen.


 

 

 Boomerang kaarten

 

 

 

 

Downloads (Pdf)


Junior Coachkaarten voor kinderen van 6 tm 12 jaarCoachkaarten voor (jong) volwassenen


  

 

The Element, by Ken Robinson

Een bijzonder mooi vormgegeven samenvatting van zijn boek in pdf. Wanneer ben je in je element? 

 


 

Leuke & handige links

 

 

De talententoolbox is niet alleen een prachtig instrument, deze toolbox heeft toevallig een meer dan geweldige website met meer dan 80 gratis te downloaden werkvormen. Mijn favoriet, het talentenwerkboek. 

 

Op www.lerendoorwaarderen.nl vind je allemaal leuke werkvormen, nieuwe producten en tips hoe je vanuit een waarderende manier volwassenen èn kinderen kunt begeleiden in hun ontwikkeling.  

 

Voor volwassenen en kinderen een uniek spel om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven; het Wonderspel. Bij het spel zit o.a. een schriftje waar ik nu al fan van ben en dat heel goed past bij de Junior Coachkaarten! Het schriftje is goed te gebruiken al leidraad in een gesprek en het kind kan alles op een vrolijke en leuke manier op schrijven. We zijn in gesprek om een speciaal Junior Coachkaarten schriftje samen te maken. Gelukkig zijn tot die tijd dit mooie schriftje  (voor jongere kinderen), het paspoort (voor de wat oudere kinderen) of de wonderkaarten (voor volwassen) ook los verkrijgen. 

 

Test jezelf! Kun je een echte glimlach onderscheiden van een onechte glimlach?

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/surveys/smiles/

 

Zoek je leuke werkvormen voor een training of workshop? Acteursbureau Kapok heeft een prachtige verzameling online staan: http://www.werkvormen.info/

 

 

Op www.voortrainers.nl kun je de leukste werkvormen uit een goed gevulde schatkist plukken of in de boetiek rustig rond neuzen. Van kaartspellen, grote groepsspellen, stopwatches tot leuke notitieboekjes. Alles wat je als trainer of docent zou kunnen gebruiken, vind je daar!